Pozvánka na členskou schůzi

22.06.2014 08:36

Vážení členové klubu,

 

minulý týden se sešel výbor klubu, který rozhodl o svolání ČLENSKÉ SCHŮZE na ČTVRTEK 26. ČERVNA V 17 HODIN DO ZDĚNÉ BUDOVY NA STŘELNICI. Všechny vás srdečně zvu na tuto důležitou schůzi, kterou jsem avizoval již dříve s tím, že v klubu skončím ve funkci předsedy.

 

Tři členové výboru navrhli, aby se na této členské schůzi projednala zejména otázka rozdělení klubu na dva samostatné subjekty – to bude samozřejmě ta nejpodstatnější záležitost na schůzi. Zatím do nově vzniklého klubu chtějí odejít Mikulčíkovi, Boháček, Huková, Adomavičius a Regner. S dalšími členy klubu tato skupina zatím nemluvila, ale domnívá se, že členů klubu se stejným záměrem bude víc. V tom případě by se podle našich stanov dělil i majetek klubu, samozřejmě i vedení klubu (volbou z těch, kteří v klubu zůstanou). A i ti, kteří zatím členy klubu nejsou, ale činnosti klubu se účastní, by si mohli vybrat, ve kterém klubu budou pokračovat. Nicméně rozhodující pro tento záměr bude, zda členská schůze tento postup schválí. Připomínám proto i organizační směrnici klubu, která říká, že pokud se nesejde nadpoloviční počet členů klubu, začne schůze se zpožděním a potom o výsledku hlasování rozhoduje nadpoloviční počet přítomných hlasů. Hlasují členové klubu, za děti do 15 let (event. 18 let) mohou hlasovat rodiče. Proto u prezentace každý příchozí člen klubu (tedy ten,  který má vydán členský průkaz) obdrží hlasovací lístek, který může event. použít rodič.

 

Na výboru klubu s tímto návrhem nesouhlasil Petr Janoušek, ostatní členové výboru jsou přesvědčeni, že to pomůže dalšímu rozvoji sportovní střelby v Liberci a v podstatě potvrdí současné rozdělení klubu na zájmové skupiny s odlišnými cíli. Pokud by k navrhovanému řešení došlo, budou potom praktické otázky dalšího fungování obou klubů řešit zástupci těchto nových subjektů.

 

S pozdravem Regner